Over Ons

werken met rpb

Dynamisch onderneming in de grond-weg-waterbouw/milieu -sector.

Service, kwaliteit, loyaliteit en innovatie zijn belangrijke aspecten voor een gedegen uitvoering en samenwerking met andere partijen. RPB Infra & Milieu kent de belangen van haar klant en draagt graag bij aan de uitvoering van en tot een succesvol project. Immers het succes van onze opdrachtgevers is bepalend voor het succes van ons bedrijf.

opdrachten

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn o.a. kleine, middelgrote  tot grote aannemers die (op onderdelen) gebruik maken van onze service en specialismen. Ook overheden, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren maken gebruik van onze diensten en behoren tot onze opdrachtgevers. RPB Infra & Milieu wordt door haar opdrachtgevers betrokken bij projecten als partner of adviseur.

Voor tijdelijke inleen van materiaal en/of gekwalificeerde mensen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor advies, ontwerp en begeleiding van de uitvoering willen we u graag van dienst zijn.

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel

FOTO 2

eigenaar rpb

Jan Reuvers

Mijn naam is Jan Reuvers, en ik ben oprichter en directeur van RPB Infra, een toonaangevend bedrijf in infrastructuur.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw infrastructuur projecten, aarzel dan niet om contact met mij of mijn team op te nemen. We kijken er naar uit om met u samen te werken en u te helpen bij het realiseren van uw doelen.